Volvo Forums - Volvo Enthusiast Forum - Volvo Community - Volvo Repair

-   Volvo Versatility (https://www.volvoforum.com/volvo-versatility/)
-   -   2000 V70 hydro-kinetic cluth problem (https://www.volvoforum.com/volvo-versatility/189-2000-v70-hydro-kinetic-cluth-problem.html)

xxMAXIMxx 05-28-2008 04:25 AM

2000 V70 hydro-kinetic cluth problem
 
I'm really confused what is going on with my car. I'm an owner of 2000 Volvo V70 2,4. (Automatic transmission). Transmission has broken and service computer says it's Hydro-kinetic cluth's fault. For now car is in the service for 3 months (!!!) and ALL possible IN-gearbox parts has ben repalced (not only cluth).

Generally car is working, and you can drive for 20-30 kilometers, and than that "orange arrow" appear on the main display and the car switches to service mode (which means it drive on 3-rd gear ALL time). Than if u have service computer you can reset car's main computer and drive another 20-30 kilometers.

I thought it's main computer's fault, i replaced it, the issue is still on.... I have no words for it. Service man can't stand this issue anymore, and they have no idea what to repair/replace. i'm depressed because i have no car for 3 months now.

If any of you guys had an issue like that give me a shout here.

Best regards.
Max

qubix 09-07-2009 06:03 PM

maybe it's some sensor in the clutch, or the cable between the sensor and the clutch? I've had similar problems in a ford i've had some time ago. Just disconnected the cable and BANG problem solved, but sometimes engine died on low revs when it went below -15 deg. C.


All times are GMT -5. The time now is 08:33 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
© Volvo Forum 2002 - 2011

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome