01 v70 issue - Volvo Forums - Volvo Enthusiast Forum - Volvo Community - Volvo Repair
Volvo Versatility Volvo V40, V50, V70 and V90

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 02-13-2013 Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 2
01 v70 issue

pretty sure the cat is bad since i continued to get cat efficiency codes and since moneys tight now i tried the antifoer trick on the car to buy time. no more cat codes. instead im getting a p0136 and p0137 codes both pretaining to voltage problems intl the circuit. both codes are coming up as pending dtcs. no corrossion on wiring or plugs. new rear o2 as well. rear sensor is showing .600v when running and warmed up. need help thanks
tooch101 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Volvo Forums - Volvo Enthusiast Forum - Volvo Community - Volvo Repair forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
01 v70 3rd brake light issue tooch101 Volvo Versatility 1 02-26-2013 03:50 PM
850 harness issue? Roscoe Volvo 700, 800 and 900 series 1 01-30-2013 08:23 AM
1998 s70 start up issue gthornhi Volvo Sedan 2 08-02-2012 08:22 AM
transmission issue 740 cng oso Volvo 700, 800 and 900 series 1 05-11-2011 05:27 PM
non start-security issue? c6vette Volvo 700, 800 and 900 series 3 07-07-2009 08:14 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome